ROLWOL01
Nowy produkt
Rolady wołowe nadziewane warzywami i podawane z sosem podgrzybkowym oraz frytkami z selera (możliwa zamiana dodatku).
Szerszy opis poniżej.
5 Przedmiot Przedmioty
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Waga (g) | 410 |
Wartość energetyczna (kcal) | 572,8 |
Białko (g) | 24,4 |
Tłuszcz (g) | 35,9 |
Węglowodany ogółem (g) | 44,9 |
Węglowodany przyswajalne (g) | 30,5 |
Błonnik (g) | 14,4 |
Cholesterol [mg] | 127,0 |
Cukry (g) | 9,3 |
Skrobia (g) | 20,7 |
Indeks glikemiczny GI | 40,1 |
Ładunek glikemiczny GL (dla porcji) | 12,2 |
WW | 3,0 |
WBT | 4,2 |
Sól (g) | 5,7 |
Rolady wołowe wykonane z selekcjonowanej wołowiny.
Rolady podajemy z sosem podgrzybkowym oraz frytkami z selera (możliwość wymiany na inny dodatek).
Całe danie z niskim indeksem i niskim ładunkiem glikemicznym.
Produkowanebez dodatku cukru, bez wzmacniaczy smaku ani żadnych sztucznych substancji chemicznych.